- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 215 |
| Máslo čerstvé | 135 |
| Jablka | 400 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
| Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Energetická hodnota celkem: 9259 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 195,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1157 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 16.9, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







